comment 0

Dr Van Ginckel aanvaard voor opleiding aan Harvard Medical School

Group photo

Dr Van Ginckel werd toegelaten tot het "Global Clinical Scholar Research Training Program" georganiseerd door Harvard Medical School. Na een rigoureuze applicatie procedure is dit programma gestart eind Juni, 2017 met een eerste workshop in London. Het doel van dit 1-jarig trainingsprogramma is om clinici-onderzoekers verder bij te scholen in ge-avanceerde onderzoeksmethoden die relevant zijn voor klinisch onderzoek in de brede zin van het woord. Naast de klassieke seminarie-formule, maakt Dr Van Ginckel deel uit van een internationaal team dat gezamenlijk medische onderzoeksvraagstukken zal behandelen en zal ze worden bijgeschoold in het effectief aanvragen van onderzoeksfondsen. Deze opleiding heeft als doel om de vaardigheden van ons team nog verder te verbeteren m.b.t. het opzetten van hoogstaand artrose onderzoek als wel het verspreiden en implementeren van de onderzoeksresultaten. Deze investering beoogt uiteindelijk bij te dragen in de verbeterde aanpak van artrose.

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s