comment 0

Viva Las Vegas!

img_0644

Naar jaarlijkse gewoonte nam ons team deel aan het congres van de “Osteoarthritis Research Society International (OARSI)”. Deze internationale gemeenschap van onderzoekers heeft als missie alle aspecten van artrose zo goed als mogelijk te begrijpen en de huidige behandelingsmogelijkheden te verbeteren. Onderzoekers en clinici zijn dan ook telkens talrijk aanwezig om hierover van gedachten te wisselen en kennis te vergaren.

Eind April 2017 vond het congres plaats in Las Vegas, Caesar’s Palace. Naast de mogelijkheid tot networking en het ontmoeten van internationale medewerkers, werden er ook enkele van onze nieuwe onderzoeksresultaten voorgesteld. Deze resultaten zijn het gevolg van een samenwerking tussen Dr Van Ginckel en onderzoekers van het Centre for Health, Exercise and Sports Medicine aan the University of Melbourne.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s