comment 0

Pain Research Meeting 2017 in Antwerpen

Op 18 en 19 september 2017 namen we deel aan de “Pain Research Meeting” in Antwerpen. Deze bijeenkomst werd georganiseerd door onderzoeksgroepen van psychologen en kinesitherapeuten (UGent) en behandelde verscheidene aspecten rond de pijnbeleving bij chronische pijn patiënten.

Tesamen met Dr Ann Meulders (KULeuven, Universiteit Maastricht) was Dr Van Ginckel uitgenodigd om een expert sessie te organiseren met als doel de doctoraatsstudenten en postdoctoraal onderzoekers te inspireren om een onderzoekscarrière of -stage in het buitenland te ambiëren. Gebaseerd op onze eigen ervaringen, hebben we geprobeerd om tips & tricks mee te geven om het avontuur en de ervaring zo goed als mogelijk te benutten.

Tussen de interessante presentaties, discussies en brainstorm sessies door was er tevens tijd om de gezonde competitiegeest aan te scherpen tijdens een avond “moorddiner” activiteit. Ook daar bleken we even gepassioneerd om “het probleem” volledig uit te pluizen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s